Huoneisto
Porvoo
Keskusta
Lukiokatu 11 A11. Vuonna 2011 valmistuneessa hissitalossa valoisa ja moderni tupak/oh+alkovi+kph/wc+s 25,5m² näppärä cityhuoneisto laajalla n. 16,5m² lasitetulla parvekkeella etelään yhtiön sisäpihalle. Kattava varustelutaso, laattalattiat lämmityksin, sälekaihtimet, kivitasot, jk/pk, astianpesukone, liesitaso, kiertoilmakalusteuuni ja integroituna mikro, vaaleat vetimettömät kaapistot, alkovissa kaapisto ja sänky, upea lasiveranta, jonka on kuin toinen huone kesäkaudella. Kaakeloitu pesutila, jossa kääntyvät suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi ja pesukoneliitäntä. Ikkunallinen sauna led-valais-tuksella. Koneellinen ilmanvaihto ja huoneistokohtainen lämmön talteenotto. Rauhallinen ja hyvä sijainti keskustassa!

Yhtiöllä reilut säilytystilat kellarissa, jonne hissiyhteys. Yhtiön ilmastoidussa ja tilavassa sähköisin nosto-ovin olevassa helposti ajettavassa lämpimässä kellarissa on autohallipaikka no 6 sekä autonpesu mahdollisuus. Suojaiselta sisäpihalta pääset ilman rappuja hissiin, joten soveltuu myös varttuneemmalle kaupunkikodiksi! Yhtiössä kaukolämpö, huoltopalvelu, isännöinti, ovipuhelin, kaapeli-tv ja laajakaista-valmius, jotka sisältyvät hoitovastikkeeseen, joka 109,20€/kk. Rahoitusvastike 294,23€/kk, mikäli ei maksa yhtiölainaa hallituksen sopimin maksuaikatauluin pois.

Huoneisto myydään vuokrattuna, hyvä maksukykyinen siisti vuokralainen, joka on pitänyt tätä kaunista kotia kuin omaansa! Vuokra 610€/kk + vesi 20€/kk + autohallipaikka 100€/kk. Huoneistossa 6kk:n irtisanomisaika.

Mh. 98 275€ / Vmh. 139 000€

Helposti ajettava lämmin ilmastoitu autohalli erillisenä osakkeena
Mh. 17 612€ / Vh. 24 000€ (yl. 6388€)


Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2016:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus:
Isännöitsijäntodistus autohallipaikka: