Huoneisto
Porvoo
Empire-Keskusta
Raatihuoneenkatu 13 A3. Suositussa 13 huoneiston yhtiössä, näyttävässä empirekiinteistössä koko toisen kerroksen käsittävä 5h+k+s+kph/wc+wc+2vh 102/n.150m² valoisa huoneisto, joka remontoitu 90-luvun lopulla kattavasti asumattomasta tilasta. Parveke sisäpihalle etelään.

Mikäli etsit kotia, jossa erittäin toimiva pohja, jossa korkea empiren huonekorkeus, leveät näyttävät listat ja vaaleaksi öljytyt lankkulattiat, tilavaan tupakeittiömäiseen keittiöön mahtuu ruokapöytä, pyökkikaapistot, puu- tai kivitasoa ja kaasu-, rasvakeitin ja sähkötaso, kalusteuuni ja mikro sekä rosteriset isot kylmäkalusteet ja astianpesukone, 3 makuuhuonetta kaapistoin sekä erillinen ruokailutila, kaakeloidut pesutilat kaksoissuihkuin ja saunoin, erillinen wc ja ikkunallinen erillinen wc suihkuin. Pyykkihuolto integroitu käytävän kaapistoihin. Hyvin säilytystilaa kaapistoin ja 2 vaatehuonetta. Kolme tulisijaa, jotka tuovat lisähelpotusta asuinkuluihin, jotka ovat huokeat.

Hoitovastike 81,60€/kk + kaapeli-tv-maksu, lisäksi sähkö, ollut nykyisellä omistajalla n. 120€/kk (pienperhe). Yhtiössä huoltopalvelu katuosuuksissa, talkooperiaate omalla yhtiötontilla, kaapeli-tv. Autopaikoitus kadulla, asukaspysäköinti n. 70€/vuosi. Vesi mittarikulutuksen mukaan, laskutus 3 kertaa vuodessa. Ovipuhelin, keskuspölynimuri, ilmalämpöpumppu. Toimivapohjainen ja tyylikäs huoneisto kaikkien palveluiden ja keskustan tuntumassa, tartu tilaisuuteen! Ei suuria remonttisuunnitelmia A-talossa, jollakin aikavälillä julkisivumaalaus ja katon maalaus. Ei energiatodistusta.

Vapautuu sopimuksen mukaan, nopeastikin!

Vh. 375 000€

Asiakirjat
Esite:
Videoesittely:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Tonttikartta:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2016: