Omakotitalo
Myrskylä
Hallila
Lassmattaksentie 23. Mahdollisuuksien kokonaisuus alle tunnin matkan päässä pääkaupungista! Mikäli olet kiinnostunut tryffelinviljelystä, hevostallista tai pieneläimien pidosta tai tarvitset yritystoimintaan tilavan ulkorakennuksen n. 1200k-m² ja perheellesi kattavasti remontoidun kodin (n. 450k-m²), joka soveltuu myös kahdelle sukupolvelle!

Maalaismaisemissa aurinkoinen n.1.5ha pihapiiri suurin hedelmäpuin ja istutuksin, upea herraskartano, jossa laadukas nykyajan tekniikka, 2 krs:n tilava navettarakennus ja konesuoja, lisäksi 4.5 ha peltoa sekä sopimusviljelmin lisäksi 2 ha tryffeliviljelmä, jonka tuotto-odotukset ovat korkeat. Järvinäkymä sekä uimaranta läheisyydessä.

v. 1923 rakennettu päärakennus on laadukkain materiaalein kunnostettu ja uusittu vastaamaan nykyajan varustelutasoa ja tekniikkaa, öljylämmitys, osittain lattialämmityksin, varaavia tulisijoja, kodikas ja toimiva tupakeittiö, useita saleja, 5 mh:n mahdollisuus, upeita laatoitettuja pesutiloja ammein tai suihkuin, 2 erillistä saunaa, runsaasti näyttäviä yksityiskohtia, laajat terassit ja parvekkeet. Valmis kokonaisuus, joka sisäänmuuttokunnossa. Kunnan vesi ja oma pienpuhdistus! Vapautuu sopimuksen mukaan nopeastikin!

Lisäksi mahdollista ostaa myös eri rekisterinumerolla oleva aidatulla 2 ha alueella sopimusviljelmä /partner viljelijänä tyffeli-istutukset (istutettu n. 1200 puuta, joko tammia tai pähkinäpensaita ja juuristoon ympätty ”kesätyffeli” rihmasto).

Hp. 740 000€ (+ tryffeliviljelmä 120 000€)

Asiakirjat
Esite:
Videoesittely:
Julkisivukuvat:
Pohjakuvat:
Leikkauskuva:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote: