Omakotitalo
Loviisa
Meriniitty
Meriniityntie 27. Oletko kiinnostunut kalastuksesta ja metsästyksestä? Tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista upea ympärivuotiseen asumiseen v. 94 valm ja 98 laajennettu hirsitalo 87/110m² lasiverannoin ja terassein, pihasauna saunatuvin 27m² sekä laaja katettu terassi ja autokatos/vaja 28,5m²ja liiteri/vaja sekä upeasti hoidettu piha-alue n. 1ha, jossa kaksi lampea ja lisäksi metsä-aluetta n. 4ha, josta puusto on harvennettu ja istutettu uudelleen. Osuudet suuriin kalaisiin Ahvenkosken yhteisiin vesialueisiin ja venerantaan, jossa laituri ovat Meriniityntien päässä alle 0.5 km.

Rauhallinen sijainti päättyvän pihatien varrella, monien mahdollisuuksien pihapiiri soveltuen omakotitaloasumiseen maalla tai kakkoskodiksi hyvien yhteyksien läheisyydessä, hetkessä moottoritielle ja Loviisan suuntaan tai Kotkaan.

Uudehko vaalea keittiö, korkea olohuone varaavin tulisijoin, 2 makuuhuonetta ja työhuone sekä parvi, wc kaapistoin, kaakeloitu pesutila saunoin, khh-tila, tilava lasikuisti tulisijoin. Ilmalämpöpumppu, osittain lattialämmitys, uusittu kaikki vesiputket. Tunnelmallinen pihasauna pesutiloin ja wc:n sekä saunakamari. Aurinkoinen oma 5,034ha tontti, jonka piha-alueella nurmea ja istutuksia, terasseja ja grillauspaikka, omat kaivot, joten kohtuulliset asuinkulut.

Vapautuu tarvittaessa nopeastikin!


Hp. 270 000€

Asiakirjoja
Tonttiluonnos:
Julkisivukuva:
Pohjakuvat:
Autokatos:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote:
Yhteisvesialue 434-876-1-3:
Yhteisvesialue 434-876-2-2: