Omakotitalo
Porvoo
Hinthaara
Tervakummuntie 121 B. Tilantarvitsijalle maalaismaisemassa! v. 2005-10 valmistunut kappaletavarasta rakennettu 183k-m² jykevä 1.5 krs:n puutalo ja lämmin 46k-m² autotalli varastoin ja teknisin tiloin, oma 5015m² rinnemäinen lämmin ja aurinkoinen tontti länteen, laajat terassit ja takaterassi yhteydessä pihasauna ja lämmitettävä ulkoamme ja grillikota.

Erittäin käytännöllinen pohjaratkaisu, lasikuistimainen sisääntulo, tilava eteishalli, korkea olohuone ja keittiö ja koneellisessa vaaleassa keittiössä tilaa ruokapöydälle, olohuoneessa varaava tulisija, 3 makuuhuonetta kaapistoin tai vaatehuone, tilava arkiolohuone / yläaula, joka mahdollista jakaa kahdeksi huoneeksi, käynti myös länsi parvekkeelle, tilava kaakeloitu pesutila useampi suihku, 2erillistä wc:tä, puu -ja sähkökiuas löylyhuoneessa, lisäksi erillinen pihasauna, kodinhoitohuone kaapistoin ja uloskäynnein. Kulutusta kestävät materiaalit, vaaleat pinnat, maalämpö, koneellinen ilmanvaihto + LTO, 2 ilmalämpöpumppua, joten edulliset asuinkulut, kunnan vesi, oma pienpuhdistus, hälytysjärjestelmä ja keskuspölynimuri. Hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiin ja Porvooseen jonne n. 12 km.

Alueella niin kauppa, koulut ja päiväkoti sekä vilkas kyläyhdistystoiminta. Toiveiden koti lapsiperheelle tai harrastavalla perheelle! Rauhallinen sijainti pihatien varrella maalaismaisessa, avarin peltoaukea näkymin.

Vapautuu sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeastikin!

Hp. 349 000€/tarjous!

Asiakirjat
Esite:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Pohjakuvat:
Autotalli: