Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 H25. Vuonna 1989 valmistuneessa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä valoisa ja tilava päätyhuoneisto yhdessä tasossa, käsittäen 3h+k+ruokailutila+kaakeloitu kph/wc+ikkunallinen sauna+erillinen wc+vh 80m², lisäksi tilava huoneistopihaosuus niin etupihan kuin aidattuna takaosuus.

Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja hyvät säilytystilat huoneistovarastoin 6m² sisäänkäynnin yhteydessä.

Vaalea keittiö, liesiuuni, astianpesukone, mikro, jk/pk, ja erillinen ruokapöydälle, kaksi makuuhuonetta, toisessa kaappitilaa ja toinen vaatehuoneella, joten hyvin säilytystilaa. Tilava kph/wc, joka laatoitettu, mahtuen niin pyykkikaappi kuin pesutornikin, ikkunallinen sauna ja erillinen wc. Vaaleat juuri maalatut seinäpinnat, laminaattilattiat.

Laaja pihaosuus niin edessä kuin takaosuudessakin. Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,25ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma sisäänkäynti, joten rauhallista asumista!

Hoitovastike 368€/kk, vesi 25€/kk,/hlö. Rahoitusvastikkeet 886€/kk pääomalle 115 930€/31.1.2023, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Energiatodistus D/165.

Mh. 49 070€ / Vh. 165 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Asemaluonnos:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Energiatodistus:
Tasekirja 2021: