Huoneisto
Porvoo
Gammelbacka
Peipontie 4 A27. Hissitalon ylimmässä 6. kerroksessa vuokrattuna oleva kulmahuoneisto, jossa 2h+k+kph/wc+vh 55m² ja parvekkeelta avarat näkymät länteen (parveke on mahdollista lasittaa). Hissiin ilman rappuja, joten soveltuu varttuneemmallekin.

Vaaleat pinnat, tummahko laminaattilattia, keittiössä vaaleat kaapistot, jk/pk, liesiuuni ja tila ruokapöydälle. Kaakeloitu ikkunallinen tilava kph/wc, jossa pesukonevalmius. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja lisäksi vaatehuone.

Remontoitu yhtiö, mm. ikkunat, hissi, viemärit sukitettu, käyttövesiputket uusittu ja asennettu huoneistokohtainen mittaus (ennakko 10€/hlö/kk), lämmönvaihdin uusittu, suunnitteilla julkisivuremontti, jonka kustannukset eivät ole vielä myytävän huoneiston osalta isännöitsijäntodistuksessa, arviolta n. 9400€).

Yhtiössä kaukolämpö, koneellinen poisto, digi-tv, huoltopalvelu, oma 7984m2 yhtiötontti ja kävelymatkan päässä palveluita ja keskustaankin n. 2,5km.

Hoitovastike 235,84€/kk, lisäksi vesi ennakkona 10€/kk. Energialuokka G/241.

Kunnossapitoselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä, julkisivun kunnostus v. 2022/23 ja nuohous 2023. Huoneisto myydään vuokrattuna, vuokra on 715€/kk. Vuokranantajan puolelta irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta.

Vh. 94 000€ + tuleva yhtiölaina julkisivuremontista.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Energiatodistus:
Tasekirja 2021: