Lisätietoja
Uusi koti löytyy onnistuneesti Kiinteistötoimisto LKV Jutta Kaksosen kautta!

Kiinteistötoimisto LKV Jutta Kaksonen Oy on vuonna 1995 perustettu yksityinen kiinteistönvälitystoimisto.

Kokeneella ja asiantuntevalla LKV-henkilökunnallamme on yli 35 vuoden kokemus vaativasta kiinteistönvälitystoiminnasta. Kiinteistötoimisto LKV Jutta Kaksonen Oy on Aluehallintoviraston lainmukaisesti hyväksymä kiinteistönvälitystoimisto. Toimistollamme on vakuutuksin turvattu kuluttajansuoja ja toimimme kiinteistöjen ja vuokrahuoneistojen välityksestä säädettyjen lakien mukaan.

Tunnemme ja osaamme Porvoon ja Itä-Uudenmaan asuntomarkkinat!

Meillä on erinomaiset, pitkäaikaiset asiakaskontaktit Porvoon seudun, Sipoon ja Helsingin asuntoasiakaskuntaan. Vuosien mittaan olemme saavuttaneet asiakkaittemme luottamuksen palvelevana, ripeänä ja asiantuntevana kiinteistönvälitystoimistona.

Olemme iloisia siitä, että vaativat asiakkaamme luottavat toimistomme asiantuntemukseen ja että he ovat valinneet meidät kauniiden ja ainutlaatuisen upeiden kotiensa kiinteistönvälittäjäksi!

Seuraamme jatkuvasti asuntomarkkinoiden kehitystä ja olemme ajan tasalla asuntojen hinnoittelussa. Hinta-arviomme perustuvat paikallistuntemukseen, kauppahintatilastoihin ja rakennuskustannuksiin. Perehdymme jokaiseen toimeksiantoon huolellisesti ja innostuneesti päämääränämme onnistunut asuntokauppa.

Kiinteistötoimistollamme on käytettävissä nykyaikaiset asuntomyynnin työkalut: tyylikkäät esitteet, näyttävä lehti-ilmoittelu ja kiinnostava internet tiedotus omilla kotisivuillamme www.juttakaksonen.fi, facebookissa sekä Etuovessa ja Oikotiessä. Asuntoesittelyt toimistomme järjestää ammattitaidolla ja tehokkaasti. Myyntitilanteesta tiedotamme nopeasti, täsmällisesti ja asianmukaisesti.

Nyt on hyvä aika tehdä asuntokauppoja!

Omistusasuminen on lisääntynyt ja asumisen laatuun sekä asumisväljyyteen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Alhaisena pysynyt korkotaso, pankkien tarjoamat lyhennysvapaat asuntolainat sekä lisääntynyt talouden optimismi on vilkastuttanut asuntomarkkinoita.

Ostotoimeksianto tekee asunnonostamisesta helppoa, huolehdimme sinun puolestasi asunnon ostamisesta ja saat käyttöösi välittäjän ammattitaidon ja laajan aluetuntemuksen. Toimeksianto ei velvoita vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajan tarjonnan. Ostaja maksaa välityspalkkion.

Uusi koti löytyy onnistuneesti Kiinteistötoimisto LKV Jutta Kaksosen kautta!

Tervetuloa asuntoasiakkaaksemme!


Palveluhinnastomme:
Annamme jokaisesta myynti- ja vuokrauskohteesta yksilöllisen välitystarjouksen.
Seuraavassa suuntaa-antavia linjauksia palkkioistamme.

Myyntipalvelut

Osakehuoneistot
3,5 % (2,82 % + alv 24 %) toteutuvasta velattomasta kauppahinnasta.
Minimipalkkio 3500 € sisältäen alv 24 %.

Kiinteistöt
3,9 % (3,15 % + alv 24 %) toteutuvasta velattomasta kauppahinnasta.
Minimipalkkio 3500 € sisältäen alv 24 %.

Vuokrauspalvelut
Kuukauden vuokra + alv 24 % tai sopimuksen mukaan.

Arviokirjat: osakehuoneistot ja kiinteistöt
700 € (564,52 € + alv 24 %) + asiakirjakulut.

Tietosuojaseloste