Omakotitalo
Vantaa
Itä-Hakkila
Hiidenmäentie 1 B1. Rauhallisella pientaloalueella pienelle perheelle toimiva pikku koti 96m²/135k-m² yhdessä tasossa, hallinnanjakosopimukseen perustuva oma istutettu ja aidattu tonttiosuus n.625m².

Öljylämmitys vesikiertoisena lattialämmityksenä, ilmalämpöpumppu ja varaava tulisija. Käyttövesiputket ja viemärit uusittu 2001, keittiö uusittu 2007, pesutila huollettu ja sekoittimet 2018, keittiön koneistusta uusittu 2017 ja terassi rakennettu ns. takapihalle (n. 40m2), peltikatto uusittu sekä uusi sähkökaappi. Hälytysjärjestelmä ja öljysäiliö tarkistettu.

Toimiva pohja, jossa 2 makuuhuonetta, toisessa vaatehuone ja kaapistoa, toisessa kaappitilaa, olohuoneessa on varaava takka, erillinen wc, työhuone omalla sisäänkäynnillä, keittiöön mahtuu ruokapöytä ja käynti terassille, kodinhoitotila, kaakeloitu ikkunallinen kph/wc kaksoissuihkuin, ikkunallinen tilava sauna puukiuas, joten leppoisat löylyt, pannuhuone ja autotalli, joka enemmänkin säilytystilana. Kohtuulliset asuinkulut n. 1400 litraa/vuodessa + taloussähkö, kiinteistövero n. 390€/vuosi.

Aurinkoinen aidattu piha-alue runsaasti istutuksia. Alueella uusia isoja omakotitaloja valmiine pihoineen. Helppojen liikenneyhteyksien läheisyydessä, kävelymatka kauppaan ja bussipysäkeille, helposti Lahdentielle. Kävelymatka päiväkotiin, Sotungin koulu ja lukio (mm. urheilulinja) alle 3km. Läheltä löytyvät hienot ulkoilumaastot, Hakunilan urheilupuistoon ja Sipoonkorven luonnonsuojelualue muutaman kilometrin matkaa sekä Kuusijärven ulkoilualue uimarantoineen. Kuntokartoitus suoritettu vuonna 2019 ja uusitaan uuden ostajan kanssa.

Vapautuu sopimuksen mukaan.

Hp. 299 000€/tarjous!

Asiakirjat
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Kartta: