Omakotitalo
Askola
Huuvari
Lassbackantie 11. Näyttävä herraskartano piharakennuksin!

Kattavasti remontoitu tilava ja tunnelmallinen vuosina 1919-1923 rakennettu arkkitehdin suunnittelema päärakennus 400m² ja ulkorakennukset muodostavat hienon kartanomaisen kokonaisuuden ja pihapiirin.

Pihapiiri muodostuu 2 erillisestä rekisterinumerosta ja on n. 2ha, jolloin myös hieman peltoa! Tilava ja valoisa päärakennus, jossa toimivia tulisijoja, suuria huoneita, uusitut keittiöt konein sekä laadukkaat pesutilat ja uusi tilava kodinhoitohuone, joten tämä ihastuttava koti soveltuu niin kahdelle sukupolvelle kuin tilantarvitsijalle tai jopa yritystoimintaan! Kattavasti remontoitu pintojen ja tekniikan osalta. Maalämpö, kunnan vesi, uusittu jätevesijärjestelmä. Tilava ulkorakennus, jossa sähköisellä nosto-ovella varustettu autosuoja, kesäkeittiö, säilytystiloja, kierrätykseen lajitteluhuone ja biolanin kompostiwc. Erillinen tunnelmallinen perinteinen pihasauna vesipistein ja terassi vilvoitteluun. Pääsisäänkäynnin yhteydessä näyttävä graniittikivinen aurinkoterassi, kauniit peltomaisemat, aurinkoinen ja helppohoitoinen pihapiiri istutuksin, luonnon- sekä hedelmäpuita, hyötypuutarha, mansikkamaa ja mustikkapensaat, pensasaitaa, nurmea, lapsille hiekkalaatikko ja keinut.

Upea kokonaisuus, jossa kattavat remontit suoritettu nykyisten omistajien toimesta, joten tässä kodissa voit asua ilman remonttihuolia useita vuosia vain tavanomaisilla ylläpitoremonteilla! Hyvien kulkuyhteyksien varrella, Porvooseen n. 20 km, Askolaan alle 10km, pääkaupunkiseudulle alle tunti.

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Hp. 549 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva 1. krs:
Pohjakuva 2. krs:
Julkisivukuvat:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote:
Kuntokartoitus: