Omakotitalo
Porvoo
Hinthaara
Tervakummuntie 167. Hevostila n. 2,3ha tilavin rakennuksin. Monien mahdollisuuksien maatila, pihapiiri tilavin rakennuksin. Kodikas 1949 rak. asuintalo 210/280m2, jota kattavasti remontoitu v. 2011 jälkeen. Tilava navetta n. 200m2, jossa neljälle hevoselle ja ponille upeat tilat tallitupineen kuivauskaappeineen, lämpimin vesin ja lämmittimineen, erillinen autotalli/varasto, perinteinen hirsinen pihasauna paljuin, mahdollisuus lampeenkin. Salaojitettu ja valaistu ratsastuskenttä, joten mahdollisuus niin eläintenpitoon kuin pienimuotoiseen viljelyynkin.

Päättyvän pihatien lähes päässä maalaismaisemissa tilantarvitsijalle upea kokonaisuus! Tunnelmallinen ja toimiva koti suuremmallekin perheelle, mahdollisuus 5 mh:n, koneellinen uudehko keittiö kivitasoin, saarekkein ja mielen koneistuksin, keittiöskafferi, erillinen ruokasali, sali, kph/wc ja ammeellinen kph/wc sekä tyylikäs saunaosasto pukutiloin kellarissa pystykivikiukain ja 2 suihkua ja tilaa myös pyykkihuollolle. Lisäksi perinteinen pihasauna n. 25m2, jossa taatusti hyvät löylyt, kantovesi, sähköistetty mutta maakaapeli on vioittunut. Asuintaloa on talon henkeen soveliain materiaalein kunnostettu, vastaamaan nykyajan varustelutasoa.

Maalämpö ja lisäksi myös puupannu, joten asuinkulut pysyvät kohtuullisena n. 240€/kk, kunnan vesi ja omakin kaivo josta uudella pumpulla vettä kasteluun tai muihin tarpeisiin. Oma viemärijärjestelmä, jonka tyhjennys n. kerran vuodessa. Runsaasti näyttäviä yksityiskohtia, laaja terassi ja parveke, jolta kauniit maalaismaisemat, aurinkoinen pihapiiri.

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Hp. 430 000€

Asiakirjat
Esite:
Kuntotarkastus:
Pohjakuvat:
Ilmakuva:
Kartta: