No items found.
No items found.
No items found.
Tuorilanmäki 13 - iso koulu - B-osuus
Tuoriala
Porvoo
Vuokra:
€/kk
Myyntihinta:
325000

Omakotitalo

848
m2
Velaton hinta:
325000
Entinen iso koulurakennus 848/935m2
Rakennusvuosi:
1888
Tuorilanmäki 13 - iso koulu - B-osuus
Tuoriala
Porvoo

Omakotitalo

848
m2
Entinen iso koulurakennus 848/935m2
Rakennusvuosi:
1888
Myyntihinta:
325000
Vuokra:
€/kk
Velaton hinta:
325000

Remonttitaitoiselle tilava asuin/yritystoimintaan soveltuva kokonaisuus

Porvoo - Tuorilanmäki - Remonttitaitoiselle tilava asuin/yritystoimintaan soveltuva kokonaisuus

Etsitkö hyvien kulkuyhteyksien varrelta yritykselesi toimi/verstas/työskentelytilaa, jossa myös tiloja asuinkäyttöön. Myytävänä hallinnanjakosopimukseen kuuluva isokoulurakennus (B osuus), jossa on tilaa pienen kerrostalon verran n. 848/935m². Hirsihirsirunkoinen osuus on vuodelta 1888, laajennus keskelle 1981 ja jatketun lisäsiiven ja jumppasalin laajennus v. 1999, aurinkoisella piha-alue, hallinnanjakossopimuksen tonttiosuus on n. 4200m².

Tarjouksien pohjalta myydään tilantarvitsijalle moneinen mahdollisuuksien kokonaisuus, on siistiä luokkahuonetilaa konttoriksi, tilava laitoskeittiö, useita opetustiloja ja korkea kellari, jossa korkea ja tilava jumppasali sosiaalitiloin, joten tämäkohde muuntuu moneksi. Hieno sijainti, helppojen kulkuyhteyksien läheisyydessä, Porvoon keskustaan alle 10 km ja hetkessä niin moottoritien liittymään kuin pohjoiseen päin Mäntsälään. Näyttävä iso rakennus, jonne helppo ajaa isollakin kulkuvälineellä. Myytävä koulukiinteistö myydään korkeimman tarjouksen pohjalta.

Lämmitysmuotona on valkoisen talon kellarissa oleva vanhempi öljykattila ja säiliöt, joten lämmitysmuoto pitää vaihtaa mikäli myydään yksittäin A, B ja C osuudet. (öljykulujen osuus n. 27 000€/vuosi). Kunnan vesi ja viemäri ja kookas ilmanvaihtokoneistus kiinteistöittäin. B-osuuden kuntoraportissa alkuperäisessä osuudessa eristeiden muutostöitä ja orgaanisen materiaalit pois römintätilasta, keskiosan kosteusvaurioita ulkoseinässä ja kellarinpohjalaatassa, mistä sisäilmaongelmia, joten kohdet on käyttötarkoitusesta johtuen kattavasti remontoitava. Koulutoiminta on kiinteistössä lakannut 2019, kiinteistöissä on ollut koko ajan lämmitys. Tuorialanmäki tunnetaan vanhasta asutuksesta, viljavista pelloistaan ja Porvoon alueen vanhimmasta myllystä ja leipomosta, lisäksi läheisyydessä on Porvoon jokivarren rannat tuovat tunnelmaa tähän asuinpaikkaan, lisäksi helpot liikenneyhteydet, joten remontoi itsellesi tunnelmallinen koti.
B-osuuden aloitushinta 325 000€/korkein tarjous, joka ylittää aloitushinnan.

Perustiedot

Sijainti
Tuorilanmäki 13 B, 06500, Porvoo
Kaupunginosa
Tuoriala
Kerros
1
Asuinpinta-ala
848
m2
Kokonaispinta-ala
935
m2
Huoneiston kokoonpano
Entinen iso koulurakennus 848/935m2
Kunto
Tyydyttävä: peruskorjaustarpeen määrittää ostajan käyttätarkoitus.
Lisätietoja vapautumisesta
Heti vapaa.
Keittiön varusteet
Kiinteistö on entinen koulukiinteistö, iso laitoskeittiö omalla sisäänkäynnillä vesipistein ja kuivavarastoin. Vanhin osa on hirsirunkoinen rossipohjin oleva osuus vuodelta 1888, keskiosa on 1981 ja lisäsiipi kellarein on 1999. Kellarissa on iso korkea jumppasali, tyttöjen ja poikien puolen suuret pesutilat wc:n, useita erillisiä wc tiloja.
Säilytystilat
Vinttitilaa ja kellarikerroksessa säilytystilaa.
Tehdyt remontit
Katso rakennuksessa suoritetut kartoitukset: huomioitavaa on, että kohde on peruskorjauskohde, jonka peruskorjauksen laajuudesta vastaa ostaja.
Tulevat remontit
Myytävä kohde on peruskorjauskohde, jonka laajuudeen ostaja määrittää itse.
Sauna
Ei saunaa
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Lähimmät palvelut löytyvät Kuninkaanportista tai Porvoon Länsirannalta ja Monninkylästä
Muut ehdot
Kohde myydään korkeimman tarjouksen perusteella, myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä tarjousta. Myyjän toimesta laaditaan hallinnanjakosopimus kolmen erillisen rakennuksen välillä: kyseinen osuus on myytävä B-osuus

Hinta

Myyntihinta
325000
Velaton hinta
325000
Vuokra/kk
€ / kk
Vakuus
Vuokra-aika

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Tällä hetkellä yhteinen vesi- ja viemäriliittymä, jotka on eriytettävä kiinteistökohtaisiksi.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1888
Kerroksia
1
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
4200
m2
Lämmitys
Kolmella kiinteistöllä on yhteinen lämmitys, joka tulee muuttaa esim. ilmavesilämpöpumpuksi: myyntiajankohtana öljykattila on ns. valoisen talon (C-osuus) kellarissa. Myydään hallinnajakosopimuksen mukaan A- osuus, jonka tontin pinta-ala onn. 4400m2 ja sillä punainen koulurakennus, B-osuus on iso koulu, jonka pinta-ala on 848/935m2 ja tonttiosuus on n. 4200m2 ja ns valkoinen talo, joka soveltuu paritaloksikin 354/426m2 on C-osuus ja tontin pinta-ala on n.6400m2
Kiinteistönhoito
Omatoiminen

Ota yhteyttä

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Kiitos!

Viestisi on lähtenyt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kysyttävää?

Yhteystiedot

Toimisto
Kiinteistötoimisto Jutta Kaksonen LKV Oy
Raatihuoneenkatu 13 A1-2, 06100 Porvoo (torin tuntumassa)

Puhelinnumero: 040 511 8066
Sähköposti: jk@juttakaksonen.fi / info@juttakaksonen.fi
Y-tunnus: 1038394-9

Päivystämme:
Arkisin
Ma-To: 10.00 - 14.00
Muina aikoina: Sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaaminen!

Olemme toimistolla paikan päällä normaalisti jo ennen aukeamisaikaa, mutta varaamme ennen klo 10.00 olevat ajat mahdollisille asiakaskäynneille ja yksityisesittelyille. Varmistathan paikallaolon esimerkiksi puhelimitse ennen tuloasi.