Vapaa-ajan pihapiiri
Porvoo
Ali-Vekkoski
Ali-Vekkoskentie 506. Porvoon länsipuolella n. 16 km Porvoon torilta, helposti moottoritienliittymään Kulloon kautta, idyllinen 1800 luvun lopun nostalginen pihapiiri. Asuintalo, joka ollut vapaa-ajan kotina, luhtiaitta säilytykseen, hirsikehikko mahdollisesti pelastettavissa vanhasta navetasta, liiteri säilytystiloin ja kesähuonein, savusauna, joka muutettu kertalämmitteiseksi uusin kiukain, kantovesin, leikkimökki. Oma 3820m2 vehmas ja aurinkoinen suojaisakin oma tontti.

Asuintalo on osittain hirsirunkoinen, jota laajennettu 3x5.8m vuonna 1987, lopputarkastus jäänyt laajennuksesta tekemättä. 2021 on omistajien toimesta uusittu tiilikuvioinen peltikatto sekä laajennuksen alapohja on korjattu ja valettu uusi betoni ja asennettu laajennusosaan salaojat. Wanhassa osuudessa on tilava ja tunnelmallinen tupa parrukatoin ja levein lautalattioin, tulisija, keraaminen liesiuuni ja astianpesukone, välikamari hirsiseinin ja lautalattioin ja lämmityksenä porinmatti tai patterit.

Laajennusosa on lautarakenteinen, harjanmyötäinen ja betonilattiainen, josta uusi remontista kiinnostunut asukas voi toteuttaa itselleen tilavan harjanmyötäisen kamarin parvin ja pesutiloin.

Oma porakaivo sekä viemärijärjestelmä vaatii nykyaikaistamista. Alueella on mahdollisuus liittyä kunnan veteen. Aurinkoinen ja vehmas pihapiiri, kiviaitaa, syreenejä ja vanhanajan perennoita. Hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, idyllinen, Porvoon keskustasta n. 16 km ja helposti myös moottoritielle.

Heti vapaa!

Hp. 145 000€

Asiakirjat
Tonttiluonnos:
Julkisivukuvat:
Pohjakuva:
Leikkauskuva:
Ilmakuva:
Kartta: