Vapaa-ajan huoneisto
Kotka
Rankki
Saaressa merenrantakohde As Oy:n muotoinen rivitalohuoneisto 62m². Oletko kiinnostunut kalastuksesta tai kiinnostaako saaren upea linnusto tai saaren monipuolinen luonto laattakallioin sekä hyvät sieni- ja marjametsät.

Tilaisuus nauttia tästä kaikesta, koska myytävänä pesutilaa lukuun ottamatta remontoitu huoneisto yhdessä tasossa, jossa 2-3 huonetta, yhdistetty keittiö/olohuone. Huoneisto sijaitsee 1962 rakennetussa 9 huoneiston yhtiössä kivenheiton päässä merenrannasta, huoneistolla laaja n. 30m² terassi joka osittain katettu valokatteella ja pääset yhtiön rantaan suoraan terassilta: kuulostaako jo liian lupaavalta?

Yhtiöllä on oma 1 ha tontti, maalämpö, sauna ja pesutupa sekä omaa rantaa upein merimaisemin, laituri ja uintimahdollisuus. Huoneistossa on yhtiöjärjestyksen mukaiset julkisivua koskevat korjaukset suoritettu, kuten rännit ja sadevesijärjestelmä kunnostettu ja julkisivu maalattu Saarella asuu tällä hetkellä 2 vakituista asukasta ja saarelle on kulkenut yhteysalus 3 kertaa viikossa kesäaikana ja tämä on maksuton palvelu. Yhteysalukseen voi ottaa oman autonkin mukaan.

Saarella voi nauttia luonnonrauhasta, upeasta luonnosta, tehdä etätöitä rauhassa, koska verkkoyhteydet on erinomaiset.

Hoitovastike 204,60€/kk, vesi 15 €/kk/hlö.

Vapautuu nopeasti, joten pääset nauttimaan vielä loppukesän lämpimistä päivistä ja upeista illoista.

Hp. 72 000€ + tuleva putkiremontti

Asiakirjat
Ilmakuva:
Kartta:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2021:
Kunnossapitotarveselvitys: