Vapaa-ajan paikka
Loviisa
Sarvisalo
Tallholmantie 141. Tartu tilaisuuteen! Myytävänä upeasta niemestä puolet, jossa pitkä rantaviiva ja osittain ilta-aurinko. Tila käsittää n. 1,0700ha maa-alueen autotien päästä, missä saa olla yksi rakennuspaikka. Tilalla on pitkähkö rantaviiva länteen sekä oikeudet kahteen erilliseen vesialueeseen, joista toinen on rauhoitusalueella, sekä kolmeen erilliseen maa-alueeseen.

Nyt vaatimattomat rakennukset; mökki, sauna, autotalli, harrastetalo, jotka kuitenkin melko lähellä rantaa. Tila kuuluu vahvistettuun saariston ja rannikon yleiskaavassa, jossa tilalla rakennusoikeus merkitty tunnuksella RA 2: rakennusoikeus 100k-m² vapaa-ajan rakennus, 25m² saunarakennus ja mikäli tilan koko vähintään 1 ha niin saa rakentaa samaan pihapiiriin 80m² lomarakennuksen, jos rakennuksen saa sijoitettua 80 metrin päähän rannasta ja lisäksi 35m² kylmä talousrakennus.

Kohde soveltuu hyvin ympärivuotiseksi vapaa-ajan paikaksi kahdelle sukupolvelle. Tilalla on sähkö, kaivo ja tie perille. Porvoosta 50 km, pääkaupungista reilu tunti. Tulevaksi kesäksi upea tontti suurehkolla rakennusoikeudella, siis harvoja tilaisuuksia.

Heti vapaa!

Hp. 215 000€

Asiakirjat
Kiinteistörekisteriote:
Ilmakuva:
Kartta: